Juridisch-administratief dienstverlener

Crebocode 25145 Leerweg BOL Niveau 4

Matching

De school is behulpzaam bij het vinden van een beroepspraktijkvormingsplaats.

Hierbij wordt rekening gehouden met een redelijke reistijd woon- werkplaats. Een reistijd van 1 uur gerekend vanuit school wordt als acceptabel gezien.

De student moet zelf initiatief nemen bij het zoeken naar een BPV-bedrijf. Het BPV bureau beschikt wel over een bestand stageadressen waar de school contact mee heeft. In overleg met de BPV coordinator kun je dit bestand raadplegen. In sommigegevallen maakt de BPV coordinator een voordracht van twee of meer kandidaten die op een plek kunnen solliciteren. Het stagebedrijf kiest dan uiteindelijk met wie ze in zee gaat. Woon je verder van Zwolle en wil je dicht bij huis stage lopen dan zul je zelf meer initiatief moeten nemen. Zolang je nog geen stageplek hebt gevonden zal de BPV coordinator je regelmatig oproepen voor een gesprek om de voortgang door te spreken en suggesties aan de hand te doen. Je moet er rekening mee dat het bedrijf van jouw keuze door SBB is goedgekeurd als leerbedrijf voor jouw studierichting. Voordat je als student contact opneemt met het bedrijf moet je hierover eerst overleggen met je BPV-coördinator. De deelnemer aan de BPV moet voldoende werkzaamheden kunnen uitvoeren, die tot de kern van het beroep behoren. Ook is het van belang dat er voldoende variëteit bestaat in de uit te voeren werkzaamheden.

Als student draag je ook zorg voor het tijdig, regelmatig, juist en volledig verstrekken van informatie aan de stagecoördinator en het invullen van formulieren ten behoeve van de beroepspraktijkvorming, met name de PraktijkOvereenKomst.