Leidinggevende leisure & hospitality

Crebocode 25351 Leerweg BOL Niveau 4

Aanvullende informatie over jouw opleiding

In de recreatieve branche staat dienstverlening bovenaan, dus ook in de functie van leidinggevende leisure & hospitality. Afhankelijk van de omgeving zal je in je functie in aanraking komen met diverse rollen in de communicatie met klanten en met het recreatieteam. Je moet in staat zijn om in elke rol het gewenste resultaat te kunnen bereiken. De leidinggevende leisure & hospitality moet goed kunnen organiseren en werkzaamheden kunnen uitvoeren en hij beschikt over leidinggevende en goed ontwikkelde sociale vaardigheden en is ondernemend en creatief in denken en werken.

Voor studenten van deze opleiding geldt dat zij voor elke toets twee kansen per studiejaar hebben; één reguliere kans en één herkansing. Mocht een student een toets niet hebben gehaald, dan kan de toets het jaar erop alsnog herkanst worden. De toetsen vinden plaats in de toetsweek.

Tijdens de opleiding vinden er excursies en studiereizen plaats. Opgave voor deze excursies en/of studiereizen verplicht tot deelname en dus betaling.

Eindniveau talen: in het examenplan kan je zien op welk niveau je per taal examen doet. Deze zijn meestal verdeeld in 5 onderdelen.