Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

Crebocode 25353 Leerweg BOL Niveau 3

Aanvullende informatie over jouw opleiding

In de recreatieve branche staat dienstverlening bovenaan, dus ook in de functie van medewerker Leisure en Hospitality. Afhankelijk van de omgeving zal de recreatiemedewerker in aanraking komen met diverse rollen in de communicatie met klanten en moet in staat zijn om in elke rol op de goede manier het gewenste resultaat te bereiken. De recreatiemedewerker moet daarbij goed kunnen organiseren en werkzaamheden kunnen uitvoeren, beschikt over goede sociale vaardigheden en is ondernemend en creatief in denken en werken.

Voor studenten van deze opleiding geldt dat zij voor elke toets 2 kansen per studiejaar hebben; 1 reguliere kans en 1 herkansing. Mocht een student een toets niet hebben gehaald, dan kan de toets het jaar erop alsnog herkanst worden. De toetsen vinden plaats in de toetsweek.

Tijdens de opleiding vinden er excursies en studiereizen plaats. Opgave voor deze excursies en/of studiereizen verplicht tot deelname en dus betaling.

Eindniveau talen: in het examenplan kan je zien op welk niveau je per taal examen doet. Deze zijn meestal verdeeld in 5 onderdelen.