ICT support (Medewerker beheer ICT)

Crebocode 25191 Leerweg BOL/BBL Niveau 3

Leermiddelen voor jouw opleiding.

Het Deltion College is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Eén aspect hierin is het gebruik van de onderwijskundige mogelijkheden van ict. Met de invoering van blended learning worden lessen verrijkt met ict en aantrekkelijker gemaakt. Het verruimt ook de mogelijkheden voor studenten hoe, waar en wanneer onderwijs van Deltion gevolgd kan worden.

Voor de KLAS opleidingen wordt er tijdens de informatiemiddag, in juni voorafgaand aan de strart van de opleiding, een toelichting gegven welke leermiddelen bij de start van de opleiding (eerste semester) nodig zijn en welke leermiddelen pas het volgende semester beschikbaar moeten zijn. Op deze manier is de aanschaf van leermiddelen te spreiden.

De klassikale stroming binnen het ICT lyceum verzorgt ook afstandsonderwijs. Studenten ontvangen 1 dag(deel) per week lessen op afstand. Vanuit huis of de werkplek volgen studenten on-line les van hun leraar. Je hebt hiervoor thuis een internetverbinding, een computer en een webcam nodig.


Voor de 'klassikale onderwijs' vorm zijn de leermiddelen voor het eerste leerjaar opgesplitst in twee semesters.
Voor de onderwijsvorm 'flex' is er per jaar een eigen leermideelen lijst.

Alle leermiddelen 'klas' en zijn te vinden via de Stusders-link:

  • https://deltion.itdepartment.nlURL:


Selecteer "Design, Media en ICT" --->
kies het juiste schooljaar --->
kies "ICT" --->
dan voor de gewenste opleiding en vervolgens voor de "het gewenste leerjaar/semester + de juiste onderwijsvorm (klas of flex)".
Klik op de knop "Check your list".
De gewenste leermiddelenlijst worden getoond op de website.



Excurises en cursussen
De betalingen voor extra excurises en cursussen worden apart toegevoegd aan de website vam Studers.
Zo wordt er in het tweede jaar klassikaal een ski-excurise georganiseerd en daarnaast zijn bedrijfscurssussen waar de student aan mee kunnen doen.