Audicien

Crebocode 25047 Leerweg BBL Niveau 4

Afronding/Beoordeling

De opdrachten die je in de stage uitvoert ontvang je in het eerste semester. Deze opdrachten zijn voorwaardelijk voor deelname aan de Proeve van Bekwaamheid, en worden beoordeeld tijdens je stage door je praktijkopleider en op school door je leraar. De opdrachten moeten alle met een voldoende zijn beoordeeld, daarna mag je aan de Proeve van Bekwaamheid deelnemen. De opdrachten zijn in de BPV gids beschreven.

Wanneer je werkt bij een leerbedrijf dat eigendom is van, of gerund wordt door, een familielid of relatie, wordt de beoordeling namens Deltion getoetst door een docent, of assessor. Dit wordt besproken tijdens je intake als dit ten tijde van de intake bekend is. Van de student wordt verwacht dat deze aangeeft, wanneer de student werkt bij een leerbedrijf waarin een familielid of relatie werkzaam is

Het afronden van je BPV voltooi je met het juiste aantal BPV uren en je BPV beoordeling op basis van de beoordelingsmatrix BPV waarin je beroepshouding wordt beoordeeld. De BPV beoordeling met minimaal met een voldoende worden afgesloten.