Medewerker Marketing & Communicatie

Crebocode 25148 Leerweg BOL Niveau 4

Tijdens de BPV

In de opleiding medewerker marketing en communicatie ga je 3 keer op stage.

  • De eerste keer is aan het einde van het eerste jaar voor een periode van 336 klok uren. Deze BPV-periode is bedoeld om kennis te maken met de gang van zaken in het bedrijfsleven.;

  • De tweede BPV-periode start in het tweede leerjaar in periode 1. Je moet in deze periode 360 klok uren aan BPV doen;

  • De derde keer is in het derde jaar van de opleiding, periode 3 en 4.

Het totaal aantal stage uren in de opleiding is ongeveer 1300 klokuren.

Tijdens iedere BPV-periode heeft de BPV-docent van de opleiding een aantal keren contact met jou en het BPV-bedrijf. Tijdens een korte BPV-periode, ongeveer 300 uur, is dat minimaal 1 keer. Voor een lange BPV-periode, ongeveer 700 uur, is dat minimaal 2 keer. Wanneer daar behoefte aan is kan dat vaker zijn. Natuurlijk begeleidt de Praktijkopleider van het BPV-bedrijf je tijdens je BPV.

Als student neem je zelf aan het begin van de BPV contact op met je BPV-docent om begeleidingsafspraken te maken.

Tijdens de BPV-periode voer je opdrachten uit die staan in een Praktijkwerkboek. Van de werkzaamheden houd je een logboek bij. Dit is tevens de urenverantwoording. Aan het einde van de BPV-periode dien je een verzorgd en getypt stageverslag in te leveren bij je BPV-docent. De inhoud van dit stageverslag staat beschreven in het Praktijkwerkboek en zal met je besproken worden door je BPV-docent. Het verslag dien je minstens 1 week voor het BPV-eindbeoordelingsgesprek bij je BPV-docent in te leveren. Anders kan dit gesprek niet plaatsvinden.