Software development (Software Developer)

Crebocode 25604 Leerweg BOL/BBL Niveau 4

Leermiddelen van jouw opleiding

Het Deltion College is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Eén aspect hierin is het gebruik van de onderwijskundige mogelijkheden van ICT. Met de invoering van blended learning worden lessen verrijkt met ICT en aantrekkelijker gemaakt. Het verruimt ook de mogelijkheden voor studenten hoe, waar en wanneer onderwijs van Deltion gevolgd kan worden.

Voor de 'klassikale' vorm van de opleidingen wordt er tijdens de informatiemiddag, in juni voorafgaand aan de start van de opleiding, een toelichting gegeven welke leermiddelen bij de start van de opleiding nodig zijn. Welke leermiddelen pas het na het eerste semester beschikbaar moeten zijn wordt ook uitgelegd zodat alleen de direct benodigde materialen kunnen worden aangeschaft. Op deze manier is de aanschaf van leermiddelen te spreiden.

De 'klassikale' vorm van de opleiding verzorgt ook afstandsonderwijs. Studenten ontvangen één dag(deel) per week lessen op afstand. Vanuit huis of de werkplek volgen studenten online les van hun leraren. Studenten hebben hiervoor thuis een internetverbinding, een computer en een webcam nodig.

Voor de 'klassikale' onderwijsvorm zijn de leermiddelen voor het eerste leerjaar opgesplitst in twee semesters.
Voor de 'flexibele' onderwijsvorm is er per jaar een eigen leermiddelenlijst.

Alle leermiddelen voor de 'klassikale' vorm zijn te vinden via de website van Studers. Deze is te openen via de webshop in het studenten-portaal van Deltion


Als je dan op de website van het Deltion komt kies je allereerst voor " Design, Media en ICT".
Vervolgens kies het juiste schooljaar vervolgt door de juiste opleiding, " ICT".
Nu krijg je de keuze voor de exacte opleiding, maak hier de keuze van jouw opleiding.
Nu kun je de juiste leermiddellijst kiezen. Kies hier voor:

  • het juiste leerjaar

  • het juiste semester (optioneel)

  • de juiste opleidingsnaam

  • de juiste opleidingsvorm ('klas' of 'flex') en BOL / BBL

Nu kun je op Verderklikken en wordt de gekozen leermiddelenlijst getoond. Hierop kun je de benodigde items selecteren en bestellen.

Ex cursies en cursussen
Extra excursies, het introductiekamp en cursussen staan apart weergegeven. Deze keuzes zijn optioneel, al zijn enkele opties wel van wezenlijk belang voor de opleiding. Denk hierbij aan het introductiekamp. Overige zaken zijn bijvoorbeeld een ski-excursie in het tweede leerjaar en bedrijfscursussen waar je als student aan mee kunnen doen om extra certificaten te behalen.