Meubels en (scheeps)interieurs maken (Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer)

Crebocode 25018 Leerweg BOL/BBL Niveau 2

Keuzedelen in jouw opleiding

Binnen deze opleiding worden de keuzedelen in het eerste en tweede leerjaar aangeboden.

In het eerste leerjaar wordt kenbaar gemaakt welke keuzedelen gekozen kunnen worden. Je zult dan alle keuzedelen kiezen die je tijdens je opleiding gaat volgen.


Disclaimer keuzedelen

Algemeen:
Deltion kan op basis van doelmatigheid besluiten om aangeboden keuzedelen niet uit te voeren. In dat geval is vooraf aan de student duidelijk gemaakt welke voorwaarden er gelden om het keuzedeel uit te voeren (bijvoorbeeld een keuzedeel alleen gegeven kan worden bij meer dan “een X aantal” deelnemers).

Hoewel Deltion zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen, onderhouden en actualiseren van de aangeboden informatie over keuzedelen, verdient het aanbeveling om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie is aangevuld.

Niet-gekoppelde keuzedelen:
Wanneer je een niet-gekoppeld keuzedeel aanvraagt (artikel 7.2.7 lid 10 WEB) kan Deltion jouw aanvraag afwijzen als er overlap zit tussen jouw kwalificatie en het keuzedeel, of als het volgen van het keuzedeel voor jou niet uitvoerbaar wordt geacht. Je dient dan zelf op tijd een ander keuzedeel te kiezen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het eventuele risico voor het vervolg van jouw opleiding als je een aanvraag doet voor het volgen van een niet-gekoppeld keuzedeel.