IT systems and devices (Allround Medewerker IT Systems and Devices)

Crebocode 25605 Leerweg BOL/BBL Niveau 3

Keuzedelen in jouw opleiding

De volgende configuraties van keuze onderdelen zijn beschikbaar:

  • Ondernemend gedrag + Nederlands 3F

  • Ondernemend gedrag + Digitale vaardigheden + Klantencontact en verkoop

Ondernemend gedrag: De maatschappij vraagt steeds meer om jongeren met een ondernemende mentaliteit, jongeren die initiatieven nemen, hun eigen zaken kunnen regelen en voor zichzelf op durven komen.
Dat is nou precies de reden waarom Ondernemend Gedrag steeds belangrijker begint te worden. Als je kansen ziet, doorzet en doelen kunt stellen, kun alles uit je loopbaan halen. Of dat nou voor een stage, je werk of je eigen onderneming is. Kansen zien en die gebruiken!

Nederlands 3F: Nederlands is voor ieder beroep een belangrijk vak, dus ook voor jou als ICT-er: je moet met klanten en gebruikers kunnen praten, luisteren naar hun problemen, een handleiding kunnen lezen en ook maken, een presentatie kunnen houden en zo voorts! Voor niveau 2 en 3 is het eindexamen op niveau 2F. Dit keuzevak biedt niveau 3 studenten de kans om lessen te volgen en examen te doen op het eindexamenniveau 3F.

Digitale vaardigheden: gaat over algemene computerkennis, Internet en internet-toepassingen, Word, Excel, E-mail, digi-veiligheid, ordenen van bestanden, metadateren en Windows. Opgedeeld in 3 kerntaken.

Klantencontact en verkoop: Dit keuzedeel gaat voornamelijk over het omgaan met klanten en het werken als adviseur en verkoper.