IT systems and devices (Allround Medewerker IT Systems and Devices)

Crebocode 25605 Leerweg BOL/BBL Niveau 3

Certificaten en schoolverklaringen

Wanneer je eerder met je opleiding stopt kun je in aanmerking komen voor een schoolverklaring. Hiervoor moet je een of meerdere kerntaken van het kwalificatiedossier hebben afgerond. Het is sowieso raadzaam om regelmatig een back-up te maken van je cijferlijsten en scores in RAPID en online tools als Studiemeter.

Certificeringen (aanbod afhankelijk van opleidingsniveau)
Naast het volgen van de standaard opleidingsonderdelen kan de student zich laten certificeren bij externe partijen. Als Deltion kunnen we dit veelal tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Het behaald hebben van een certificaat geeft een meerwaarde tijdens het solliciteren binnen de ICT-branche. De details over deze certificeringstrajecten zullen vroegtijdig gecommuniceerd worden. Deelname is vrijwillig maar na inschrijving is er echter wel een inspanningsverplichting.

Andere maatwerk trajecten
Wanneer je bent gestart op niveau 3 en deze opleiding succesvol hebt afgerond heb je recht om te starten in een niveau 4 opleiding. Bij de klassikale onderwijsvorm geldt dat je, als je verder wilt met een niveau 4 opleiding bij het ICT-Lyceum, je nog geen niveau 3 diploma krijgt. Als je de niveau 4 opleiding succesvol afrondt krijg je alleen het niveau 4 diploma (dus geen niveau 3 diploma). Mocht je de niveau 4 opleiding niet behalen krijg je alsnog het behaalde niveau 3 diploma (met een schoolverklaring voor de behaalde kerntaken tijdens het niveau 4 traject).