Allround hospitality medewerker

Crebocode 26012 Leerweg BOL Niveau 3

Schema kerntaken en werkprocessen voor jouw opleiding

Basisdeel

 De gemeenschappelijke kerntaken en werkprocessen voor de cross-over kwalificatie zijn de volgende:

B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker

B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker

B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker

B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten

B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten

B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K2 Voert administratieve processen uit

B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij

B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie

B1-K2-W3 Houdt de administratie bij

B1-K3 Organiseert en voert activiteiten uit

B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten

B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor

B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten

B1-K3-W4 Rondt de activiteit af

B1-K4 Werkt in de gastvrijheidsbranche

B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit

B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten

B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed

B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling

B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af

B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer

B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit