Verzorgende IG

Crebocode 25656 Leerweg BBL Niveau 3

Onderwijs en BPV planning

Opleidingsplanning

Binnen de BBL opleiding dien je tenminste 16 uur per week werkzaam te zijn in een instelling. Hiernaast volg je 1 dag per week onderwijs.

In de planning van je opleiding staat aangegeven welke onderwijseenheden (vakken) er in welke periode aan de orde komen en wanneer er beroepspraktijkvorming is. De globale onderwijsplanning voor leerjaar 1 van je opleiding vind je hieronder:

School Video Interactie Begeleiding

Het Deltion College heeft meesterlijk vakmanschap hoog in het vaandel staan voor zowel de student als de docent. De docenten zijn nooit uitgeleerd; door kennis en competenties actueel te houden, wordt de kwaliteit van jouw onderwijs/lessen verbeterd. Er zijn verschillende manieren waarop de docenten zich ontwikkelen en verder professionaliseren. Een van die manieren is School Video Interactie Begeleiding (SVIB). Tijdens de les worden video-opnames gemaakt en de beelden worden door de SVIB-coach met de docent besproken.

Al het beeldmateriaal wordt gebruikt voor onderwijskundige doeleinden en het is niet de bedoeling deze beelden openbaar te maken.

Als er tijdens 1 van jouw lessen video-opnames worden gemaakt voor SVIB dan word je daar tijdig over geïnformeerd door de betreffende docent.

Onderwijsplanning

De opleiding Verzorgende IG is opgedeeld in vier fasen. In iedere fase neem je zelf de regie. Hierbij wordt je begeleid door een coach. Voordat je na de volgende fase doorstroomt dien je te voldoen aan de minimale eisen die per fase zijn opgesteld. Deze eisen staan vermeld in het documtent waarin de vier fasen en de minimale eisen voor jou per fase zijn omschreven.