Algemene
informatie gids
Gastheer/-vrouw
Crebocode 25168 Leerweg BBL Niveau 2
Schema kerntaken en werkprocessen voor jouw opleiding
B1-K1-W1: Voert voorbereidende werkzaamheden uit
B1-K1-W2: Neemt reserveringen aan
B1-K1-W3: Ontvangt gasten
B1-K1-W4: Adviseert gasten en neemt de bestelling op
B1-K1-W5: Maakt dranken serveergereed
B1-K1-W6: Serveert de bestelling en ruimt af
B1-K1-W7: Creëert en onderhoudt de sfeer
B1-K1-W8: Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
B1-K1-W9: Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K1-W10: Werkt met de kassa
B1-K2: Bewaakt de voorraad
B1-K2-W1: Controleert de voorraad
B1-K2-W2: Ontvangt en controleert de bestelling
B1-K2-W3: Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Er wordt gewerkt met planningskaarten en de studieroutes voor de student staan in Cum Laude.