Algemene
informatie gids
Kok
Crebocode 25180 Leerweg BBL Niveau 2
Schema kerntaken en werkprocessen voor jouw opleiding
Basisdeel
B1-K1 Bereidt gerechten
B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
B1-K1-W2 Maakt mise en place
B1-K1-W3 Past recepten aan
B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2 Beheert keukenvoorraden B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Er wordt gewerkt met planningskaarten en de studieroutes voor de student staan in Cum Laude.