Meewerkend horeca ondernemer

Crebocode 25185 Leerweg BBL Niveau 4

Jouw beroep

Je bent ondernemer met je eigen bedrijf of manager in een (internationale) horeca onderneming, zoals een restaurant, hotel of café, als keukenmanager, restaurantmanager, housekeepingmanager, front-officemanager, conferencemanager, cateringmanager, baliemedewerker recreatie of bedrijfsleider recreatiepark. Je hebt veel verantwoordelijkheid en houdt het overzicht over verschillende taken: personeel, sales, producten, receptie en bedrijfsadministratie. Je let erop dat alle wettelijke regels worden gevolgd. Als manager/ondernemer horeca heb je meestal geen baan van negen tot vijf.

Beroepseisen

  • je kunt goed werken in teamverband

  • je bent dienstverlenend en representatief

  • je bent zelfstandig

  • je bent ondernemend en commerciëel ingesteld

  • je kunt goed met mensen omgaan

  • je bent zorgvuldig en creatief

  • je bent flexibel qua werktijden