Zelfstandig werkend kok

Crebocode 25182 Leerweg BBL Niveau 3

Schema kerntaken en werkprocessen voor jouw opleiding

Basisdeel

B1-K1 Bereidt gerechten

B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden

B1-K1-W2 Maakt mise en place

B1-K1-W3 Past recepten aan

B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten

B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af

B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon

B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2 Beheert keukenvoorraden

B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten

B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten

B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op

B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Profieldeel

P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten

P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit

P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten

P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit

P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers

P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Er wordt gewerkt met planningskaarten en de studieroutes voor de student staan in Cum Laude.