Leidinggevende team/afdeling/project

Crebocode 25160 Leerweg BOL/BBL Niveau 4

Aanvullende informatie over jouw opleiding

De opleiding leidinggevende team/afdeling/project is een zogenoemde speciliastenopleiding. Dit betekent dat jij je pas kunt aanmelden voor deze opleiding als je een van de onderstaande diploma's hebt behaald:

  • VeVa niveau3

  • Coordinator Beveiliging3

  • Handhaver Toezicht en Veiligheid3

of deze in ieder geval voor 15 september van het leerjaar te hebben behaald. Indien je niet aan deze eis kan voldoen, is het niet mogelijk om de opleiding leidinggevende team/afdeling/project (verder) volgen. in verband met het Covid-19 virus (corona) wordt deze eis uitgesteld tot 31 december van het desbetreffende schooljaar (2020).

Kamp Ardennen

De opleiding orde en veiligheid is voornemend om in het kader van teamproccessen en klassenvorming een kamp te organiseren in de Ardennen. Deelname aan deze kamp wordt sterk aangeraden. Mocht je om wat voor reden dan ook niet deel kunnen nemen aan het programma in de Ardennen dan wordt je aanwezig geacht bij het alternatieve programma op school. Aan het kamp in de Ardennen zijn extra kosten verbonden. Over het kamp word je aan het begin van het schooljaar geinformeerd door je loopbaanbegeleider.

Dit kamp is niet van toepassing voor de BBL opleiding.

Diplomering

De diplomering vindt plaats in september.

Ziekmelden Ziekmeldingen gedurende de opleiding dienen in rapid te worden geregistreerd en doorgegeven te worden aan de studieloopbaanbegeleider.