Management assistant

Crebocode 25574 Leerweg BOL Niveau 4

Op welke wijze betrekt de opleiding de ouder(s)/verzorger(s)/begeleider(s)

Jij doet de opleiding natuurlijk niet helemaal in je eentje. Je zult af en toe ook hulp krijgen van je ouder(s) of verzorger(s). Zij zullen vooral een rol spelen als je nog geen achttien bent, maar ook als je ouder bent is hulp welkom.

Om jouw ouder(s) of verzorger(s) de gelegenheid te geven jou te ondersteunen bieden wij de volgende mogelijkheden:

Ouderinfoavond

In het eerste schooljaar is er een ouderinfoavond waarbij je met je klasgenoten voor alle geïnteresseerde ouders/verzorgers een presentatie over de opleding geeft. Er is dan ook gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige docenten.

Ouderavond

Naast de ouderinfoavond organiseren we ook een keer per jaar een ouderavond. Tijdens een afspraak van ongeveer tien minuten spreken de ouders/verzorgers individueel met jouw studieloopbaanbegeleider.

Divers contact

Jouw studieloopbaanbegleider is altijd bereid om naast de bovengenoemde bijeenkomsten een afspraak in te plannen met jouw ouders of verzorgers. Dit kan bijvoorbeeld ook telefonisch.

Inzicht in de voortgang en aanwezigheid

Je kunt je ouders toestemming geven mee te kijken met jouw voortgang en aanwezigheid door ze toegang te geven tot het programma Rapid. Via roosters.deltion.nl kunnen ze ook zien hoe jouw lesrooster eruit ziet.