Management assistant

Crebocode 25574 Leerweg BOL Niveau 4

Matching

De school is behulpzaam bij het vinden van een beroepspraktijkvormingsplaats. Hierbij wordt rekening gehouden met een redelijke reistijd woon-werkplaats.

Je moet zelf ook initiatief nemen bij het zoeken naar een BPV-bedrijf. Dat kan -onder bepaalde voorwaarden- ook een bedrijf in het buitenland zijn. Hierbij dien je rekening te houden met het gegeven dat het bedrijf voor de gekozen studierichting als stagebedrijf goedgekeurd moet zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB).

Mocht je als student onvoldoende meewerken aan de uitplaatsing, door te weigeren om bij een BPV-bedrijf te solliciteren of je onvoldoende in te zetten bij de sollicitatieprocedure of de aangeboden BPV-plaats zonder geldige reden afwijzen, dan houdt de school zich het recht voor te stoppen met de inspanning tot uitplaatsing van jou als student. In dat geval moet je zelf een BPV-plaats zoeken.

Je stelt jezelf voor aan het stagebedrijf door middel van een sollicitatiebrief en -gesprek.

Als student draag je ook zorg voor het het tijdig, juist en volledig verstrekken van informatie en het invullen van formulieren ten behoeve van de beroepspraktijkvorming, met name de PraktijkOvereenKomst.