Mbo-Verpleegkundige

Crebocode 25655 Leerweg BOL Niveau 4

Matching

Het vinden van een geschikte, erkende bpv-instelling gaat niet vanzelf. De school voelt zich verantwoordelijk om een geschikte stageplaats voor je te vinden, maar verwacht hierbij van jou wel eigen initiatief en input.

Of een stageplaats geschikt voor je is hangt af van een aantal zaken. Zo moet de bpv-instelling een erkend leerbedrijf zijn, geschikt voor de opleiding Verpleegkunde.

Daarnaast moet je op de stageplaats de opdrachten kunnen doen die voor jouw bpv- periode gepland staan. Verder proberen we je binnen je voorkeursbranche te plaatsen. Je begrijpt dat dit niet altijd meevalt, vandaar dat we van jou eigen initiatief en input verwachten. Bijvoorbeeld door ook zelf op zoek te gaan naar een bpv- instelling of door creatief te kijken naar mogelijkheden om op tijd op je stageplaats te komen.

Internationale BPV

Het opdoen van internationale ervaring tijdens de studie is iets waar het Deltion zich hard voor maakt. Het is mogelijk om (een deel van) de bpv van de opleiding in het buitenland uit te voeren. Er zijn leerplaatsen beschikbaar in onder andere Duitsland en Spanje. Hierover wordt de student geïnformeerd door de bpv-coördinatoren.