Servicemedewerker

Crebocode 26007 Leerweg BOL Niveau 2

Matching

Samen met je loopbaanbegeleider ga je op zoek naar een bpv-bedrijf die erkend is als leerbedrijf. Dit houdt in dat het bedrijf geschikt is om studenten te begeleiden voor de opleiding(en) waarvoor je bent ingeschreven. Voordat je als student contact met het bedrijf opneemt, overleg je altijd eerst met je loopbaanbegeleider.

Samen met de loopbaanbegeleider bereid je je voor op de sollicitatie bij het bedrijf. Dit vindt plaats door middel van een sollicitatiebrief en een gesprek met je toekomstig bpv-bedrijf.

Mocht je als student onvoldoende meewerken aan de plaatsing, door te weigeren om bij een bpv-bedrijf te solliciteren of je onvoldoende inzet bij de sollicitatieprocedure of de aangeboden bpv-plaats zonder geldige reden afwijst, dan houdt de school zich het recht voor om te stoppen met de plaatsingsinspanning voor jou als student. In dat geval moet je als student zelf een bpv-plaats zoeken. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat de opleiding langer duurt dan de geplande opleidingsduur.

Als student draag je ook zorg voor het tijdig, juist en volledig verstrekken van informatie en het invullen van formulieren ten behoeve van de beroepspraktijkvorming, zoals de praktijkovereenkomst (POK) en afspraken die gemaakt worden aan het begin van de bpv. Deze formulieren zijn noodzakelijk om een bpv zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.