Luchtvaartdienstverlener

Crebocode 25636 Leerweg BOL Niveau 4

Afronding/Beoordeling

BPV studiejaar 1
De gastheer/gastvrouw praktijklessen zijn afgerond als je het afgesproken aantal dagdelen stage hebt gelopen, de praktijkopdracht hebt gemaakt en het bedrijf jou een voldoende beoordeling heeft gegeven.

Om de loungestage af te ronden moet je het vooraf vastgestelde aantal uren hebben stage gelopen en het bedrijf heeft je beoordeeld met een voldoende. Het bedrijf stuurt de beoordeling naar school en jij levert een stageverslag in bij de stagebegeleider.

BPV studiejaar 2
De tweedejaars stage is afgerond als je voldoende aantal uren (minimaal 720) hebt stage gelopen, je beoordelingsformulieren zijn ingevuld en met minimaal een voldoende beoordeeld door je praktijkbegeleider en/of stagebegeleider, je stageopdracht is ingeleverd en door je coach met voldoende beoordeeld.

BPV studiejaar 3|
Tijdens het derde studiejaar ga je een half jaar (800 uur) een diplomerende BPV volgen om je alle vaardigheden van kerntaak 2 of van 3 eigen te maken (passage of cabine). Deze BPV vindt plaats op de luchthaven of in het vliegtuig. De beoordeling van deze stage bestaat uit:

  • De verantwoording van de uren

  • De beoordeling van je stage

  • De beoordeling van je stageverslag

De kerntaken worden in het derde leerjaar geëxamineerd. Eén kerntaak wordt in de simulatie geëxamineerd op school. Twee kerntaken worden tijdens de stage geëxamineerd. Wanneer je een vliegstage doet, dan is dit kerntaak 1 en 3 en wanneer je een luchthavenstage doet, dan is dit kerntaak 1 en 2. Deze examens staan los van de beoordeling van je stage, maar vinden wel tijdens je stage plaats.