Software development (Software Developer)

Crebocode 25604 Leerweg BOL/BBL Niveau 4

Leermiddelen van jouw opleiding

Het Deltion College is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Eén aspect hierin is het gebruik van de onderwijskundige mogelijkheden van ICT. Met de invoering van blended learning worden lessen verrijkt met ICT en aantrekkelijker gemaakt. Het verruimt ook de mogelijkheden voor studenten hoe, waar en wanneer onderwijs van Deltion gevolgd kan worden.

Voor de 'klassikale' vorm van de opleiding wordt er een informatiemiddag voorafgaand aan de start van de opleiding gehouden. Hierin wordt onderandeer een toelichting gegeven welke leermiddelen er bij de start van de opleiding nodig zijn.
Bij de 'flex' vorm wordt de dit individueel toegelicht bij de start van de opleiding.

Alle leermiddelen zijn te vinden oop de volgende url: https://www.studers.nl/instelling/deltion-college.
Kies vervolgens de sector "Design, Media een ICT'. Selecteer de volgende keuzes om de juiste boekenlijst en de kosten daarvoor in te zien:

  • het huidige schooljaar

  • ICT

  • de juiste opleidingsnaam

  • de juiste opleidingsvorm ('klas' of 'flex') en het gewenste leerjaar.

Excursies en cursussen
Extra excursies, het introductiekamp en cursussen staan apart weergegeven. Deze keuzes zijn optioneel, al zijn enkele opties wel van wezenlijk belang voor de opleiding. Denk hierbij aan het introductiekamp. Overige zaken zijn bijvoorbeeld een ski-excursie in het tweede leerjaar en bedrijfscursussen waar je als student aan mee kunnen doen om extra certificaten te behalen.