Algemene
informatie gids
Meewerkend horeca ondernemer
Crebocode 25185 Leerweg BBL Niveau 4
Jouw beroep
Je bent ondernemer met je eigen bedrijf of manager in een (internationale) horeca onderneming, zoals een restaurant, hotel of café, als keukenmanager, restaurantmanager, housekeepingmanager, front-officemanager, conferencemanager, cateringmanager, baliemedewerker recreatie of bedrijfsleider recreatiepark. Je hebt veel verantwoordelijkheid en houdt het overzicht over verschillende taken: personeel, sales, producten, receptie en bedrijfsadministratie. Je let erop dat alle wettelijke regels worden gevolgd. Als manager/ondernemer horeca heb je meestal geen baan van negen tot vijf.
Beroepseisen
-
je kunt goed werken in teamverband
-
je bent dienstverlenend en representatief
-
je bent zelfstandig
-
je bent ondernemend en commerciëel ingesteld
-
je kunt goed met mensen omgaan
-
je bent zorgvuldig en creatief
-
je bent flexibel qua werktijden