Zelfstandig medewerker travel & hospitality

Crebocode 25649 Leerweg BOL Niveau 3

Voorbereiding

Eerste studiejaar

Stage

In het eerste leerjaar ga je de laatste periode van het jaar stagelopen. Deze stage gaat door in de zomervakantie (houd hier rekening mee!), dat is namelijk het hoogseizoen van ons werkveld en daar hoor je kennis mee te maken. In de periode half april t/m eind september loop jij stage binnen de Travel en/of Leisure branche. Dit kan in het binnen- of buitenland, maar dat is afhankelijk van je leeftijd, voortgang op school en gaat altijd in overleg met jouw loopbaanbegeleider en de stagecoördinatoren.

Tweede studiejaar

Stage

De stage eindigt halverwege de eerste periode van leerjaar twee.

Derde studiejaar

Stage

In het derde leerjaar loop je een eindstage. Deze kan starten rond maart van het schooljaar en loopt door t/m augustus. Je loopt wederom een stage binnen de Travel en/of Leisure branche. Dit kan in het binnen- of buitenland, maar dat is afhankelijk van je leeftijd, voortgang op school en gaat altijd in overleg met jouw loopbaanbegeleider en de stagecoördinator.

Voorbereiding

Voor aanvang van de stageperiodes zal je op school voorbereid worden. Tijdens verschillende lessen leren we jou doelen te stellen. Hier ga je tijdens je stage mee aan de slag. Verder krijg je tijdens deze lessen uitleg over de opdrachten die je gaat doen, hoe en wanneer je mag solliciteren voor een stageplek, en over hoe je verwacht wordt contact te houden met school.