AV-productie (Fotograaf)

Crebocode 25718 Leerweg BOL Niveau 4

Jouw beroep

Beroepen veranderen, nieuwe beroepen/ functies ontstaan en andere verdwijnen. Met andere woorden, de vraag vanuit de arbeidsmarkt verandert; hier proberen wij binnen onze opleiding op aan te sluiten, zodat jij klaar bent voor die veranderende arbeidsmarkt.

Fotograaf

Ga jij voor het perfecte plaatje? Kan jij je helemaal verliezen in beeld? Kijk jij met een creatieve blijk of wil je dit graag leren? Dan is de opleiding Fotograaf iets voor jou. Als fotograaf hou jij je bezig met kaders, compositie, kleur, diafragma, sluitertijd en licht. Je bewerkt je foto's in Photoshop en Lightroom en leert hoe je professionele prints kunt maken. Je leert alles over AV- technieken en wij zorgen dat je jezelf creatief kan ontwikkelen.

Je hebt de mogelijkheid hierna door te studeren, aan het werk te gaan of zelfstandig ondernemer te worden.

De fotografiebranche ontwikkelt zich, de fotograaf is niet alleen meer bezig met foto's maken. Er is een verschuiving naar fotografische vormgeving, dat houdt in dat je ook open moet staan voor nieuwe ontwikkelingen en combinaties vanuit andere disciplines. Zo maak je als fotograaf ook video-opdrachten.

1.2 Jouw opleiding

De opleiding is zo opgezet dat je leert taken uit te voeren en problemen in jouw vakgebied op te lossen d.m.v. kennis,  inzicht, vaardigheden en gedrag. Dat heb je nodig om je beroep goed uit te kunnen oefenen. Het gaat er niet alleen om dat je wéét hoe het zou moeten, maar dat je het ook zo doet!