AV-productie (Fotograaf)

Crebocode 25718 Leerweg BOL Niveau 4

Aanvullende informatie over jouw opleiding

VOORTGANG STUDIE

Iedere student krijgt aan het einde van het eerste jaar dat hij ingeschreven staat bij de opleiding een bindend studieadvies (BSA). Je voortgang wordt besproken in een studievoortgangsgesprek.

Gedurende het eerste jaar is er een gesprek waarin een voorlopig bindend studieadvies wordt afgegeven. Dit kan een voorlopig positief bindend studieadvies zijn of een voorlopig negatief bindend studieadvies met afspraken. Na verloop van tijd wordt er bij te weinig studievoortgang of te weinig verbetering naar aanleiding van het voorlopig negatief bindend studieadvies met afspraken een negatief bindend studieadvies met voorwaarden afgegeven.

Dit negatief bindend studieadvies met voorwaarden kan worden gezien als een laatste waarschuwing. Als de omschreven voorwaarden in het negatief bindend studieadvies met voorwaarden niet nagekomen worden, dan kan het Deltion College overgaan tot een negatief bindend studieadvies. Dit betekent dat je de opleiding moet verlaten. Wordt er voldaan aan de voorwaarden en zijn de afspraken nagekomen, dan volgt een positief studieadvies.

Je hebt de mogelijkheid om tegen dit (negatief) bindend studieadvies in beroep te gaan.

Tijdens de studentenbespreking worden een aantal aandachtspunten, die voor de opleiding gelden en onderdeel vormen van het bindend studieadvies, besproken binnen het team.

De volgende aandachtspunten worden hierin meegenomen:

  • Houding

  • Kwaliteit van prestaties

  • Aanwezigheid

  • Examinerende onderdelen