Doktersassistent

Crebocode 25695 Leerweg BOL/BBL Niveau 4

Examenplan

In het examenplan staan welke examens je moet doen. Ook vind je daar hoe en wanneer ze plaatsvinden. In het examenplan staan de examenonderdelen waarmee je uiteindelijk je diploma (of certificaat) kunt behalen.

De algemene regels en afspraken die hier gelden, staan in het examenreglement van het Deltion College. Bij de start van de opleiding wordt de examinering verder toegelicht.

Naast de in het examenplan vermelde examens dien je de BPV van je opleiding tenminste met een voldoende te hebben afgerond.

Als je nog vragen hebt, kun je deze aan je loopbaanorientatiebegeleider stellen.

Voor de (beroepsgerichte) examens geldt dat je recht hebt op een herkansing. Na het niet behalen van de herkansing heb je de mogelijkheid om een verzoek tot tweede herkansing in te dienen bij de examencommissie. Deze herkansing wordt bij uitzondering toegekend.

Na het niet behalen van deze herkansing zal je reguliere onderwijsinschrijving mogelijk worden ontbonden. Je hebt dan de mogelijkheid om je in te schrijven als extraneus student om zo als nog te proberen je diploma te behalen. Als extraneus student heb je geen recht om lessen te volgen, andere begeleiding van leraren te krijgen of BPV te volgen.

De examenplannen vind je hieronder