Facilitair leidinggevende

Crebocode 25608 Leerweg BOL Niveau 4

Afronding/Beoordeling

In het eerste, tweede en derde leerjaar loop je stage/BPV binnen een facilitaire organisatie. Voorafgaande aan de BPV ontvang je een BPV-instructie. In de BPV-instructie staat waaraan je tijdens de BPV moet werken en welke opdrachten je moet doen. Tijdens je BPV werk je ontwikkelingsgericht en kwalificerend aan de kerntaken en werkprocessen van het kwalificatiedossier facilitair leidinggevende. Tijdens de BPV word je ook beoordeelt op je werknemersvaardigheden (houding, gedrag en communicatie). Elke BPV-periode wordt afgesloten met een eindbeoordeling die bestaat uit je BPV-verslag en je werknemersvaardigheden. Het BPV-verslag wordt beoordeeld door een docent van de opleiding die verantwoordelijk is voor de desbetreffende kerntaak/werkproces, de werknemersvaardigheden worden beoordeeld door je BPV-begeleider.

De beoordeling van de BPV-periode in het derde leerjaar is kwalificerend en het eindresultaat wordt vermeld op je cijferlijst.

Tijdens de BPV-periodes in het tweede en derde leerjaar wordt er geëxamineerd op kerntaken en werkprocessen. Voor een overzicht van alle examenonderdelen die in de BPV worden afgerond verwijzen we je naar het examenplan.