Leidinggevende team/afdeling/project

Crebocode 25160 Leerweg BBL Niveau 4

Voorbereiding

Het opleiden in de praktijk noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV). Het bedrijf/de instelling waar de BPV plaats vindt zorgt ook voor de begeleiding. De voorbereiding vindt plaats op school tijdens de lessen. De documenten en BPV opdrachten die je voor de BPV nodig hebt, krijg je via jouw loopbaanbegeleider.

Voordat je kunt gaan solliciteren bij een bedrijf/ instelling is het belangrijk om te weten of het bedrijf/de instelling voldoet aan de eisen die gesteld worden voor de opleiding Leidinggevende team/afdeling/project, crebonummer 25160 (Leidinggevende in de handel en commercie). Deze eisen zijn opgesteld door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Of het door jou gekozen bedrijf de juiste accreditatie heeft voor niveau 4 is te lezen op onderstaande link: leerbanenmarkt.nl

In de zoekfunctie kun je ook gemakkelijk bekijken welke bedrijven allemaal een erkende BPV plaats aanbieden voor de opleiding leidinggeven leidinggevende in de handel en commercie.

Als je contact hebt met een bedrijf die wel erkend is bij de S-BB, maar niet voor de opleiding leidinggevende team/afdeling/project, crebonummer 25160 (leidinggevende in de handel en commercie), dan kan een bedrijf dat alsnog aanvragen. Jouw loopbaanbegeleider kan je met deze procedure helpen.