Meewerkend horeca ondernemer

Crebocode 25185 Leerweg BBL Niveau 4

Jouw beroep

Deze opleiding leidt je op in onderdelen die je nodig hebt om dit beroep te kunnen uitoefenen.

Je bent van plan ondernemer te worden met je eigen horeca bedrijf of manager in een horeca onderneming, zoals een restaurant en cafe als chefkok/bedrijfsleider. Je wilt duidelijk een baan waarin je veel verantwoordelijkheid hebt en houdt het overzicht over verschillende taken: personeel, sales, producten en bedrijfsadministratie. Je let erop dat alle wettelijke regels worden gevolgd. Je hebt een grote mate van betrokkenheid bij alle facetten binnen het bedrijf en dat is lang niet altijd waar te maken tussen 09:00 en 17:00 uur. Je bent pas tevreden met je werk als het bedrijf lekker draait en alle welkzaamheden goed , effectief en op het juiste moment worden uitgevoerd. Die betrokkenheid en verantwoordelijkheid laat je in alles zien.

Beroepseisen

  • je kunt goed werken in teamverband

  • je bent dienstverlenend en representatief

  • je bent zelfstandig

  • je bent ondernemend en commerciĆ«el ingesteld

  • je kunt goed met mensen omgaan

  • je bent zorgvuldig en creatief

  • je bent flexibel qua werktijden