Meewerkend horeca ondernemer

Crebocode 25185 Leerweg BBL Niveau 4

Schema kerntaken en werkprocessen voor jouw opleiding

Kerntaak 1 Onderneemt ( leerjaar3)

B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan

B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming

B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan

B1-K1-W4 Maakt markt analyse

B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit

B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs

B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraad beleid

Kerntaak 2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit ( leerjaar 2)

B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit

B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan

B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden

B1-K2-W3 Begroot financiën

B1-K2-W4 Bewaakt financiën

B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan

B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kerntaak 3 Werkt mee in drank-en spijsverstrekkende bedrijven (leerjaar1)

P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf

P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gasten

P2-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze

P3-K1-W4 Maakt dranken serveer gereed

P1-K1-W5 Bereidt gerechten

P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gasten

P3-K1-W7 Creëert en bewaakt de sfeer

P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen,partijen en bestellingen aan

P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af