Elektrotechnische Installaties (monteur elektrotechnische installaties)

Crebocode 25737 Leerweg BOL/BBL Niveau 2

Afronding/Beoordeling

Je stage wordt beoordeeld door je praktijkopleider. Dit is de wettelijke vertegenwoordiger van het bedrijf waarbij je stage loopt. Je praktijkopleider kan dus iemand anders zijn dan je werkplekbegeleider (= degene die op de werkplek jouw leidinggevende is).

Als begeleidingsmiddel gebruikt de praktijkopleider het BPV-boek MEI. Deze wordt bij aanvang van het eerste leerjaar aan je uitgereikt. Hierin worden de driehoeksgesprekken en de overige gesprekken en/of beoordelingen voor jouw opleiding vastgelegd. Deze gesprekken en beoordelingen worden ingevuld door de praktijkopleider, de BPV-begeleider en jij als student. Zowel BOL- als BBL studenten leveren naast het verslag en de gespreksformulieren ook een urenverantwoording in.

Alle studenten maken een verslag gedurende de opleiding. Dit verslag dient te gaan over een technisch onderwerp dat je tijdens je BPV tegenkomt. De regels voor het verslag (opmaak, inhoud e.d.) staan in het BPV-boek. Het verslag wordt beoordeeld door je praktijkopleider. Dit verslag dien je een half jaar voor het einde van je opleiding in te leveren bij je BPV-begeleider.

Gedurende de opleiding staat je BPV-begeleider in contact met je praktijkopleider. Je BPV docent heeft frequent contact met jou en het bedrijf waar je stage loopt en bespreekt samen met jou en je praktijkopleider je voortgang.

Van je BPV-docent ontvang je een rooster wanneer je beoordelingen en het verslag moet inleveren.

Nadere informatie vind je in het BPV-boekje