Werktuigkundige Installaties (Montage) (Monteur werktuigkundige installaties)

Crebocode 25350 Leerweg BBL Niveau 2

Afronding/Beoordeling

Je werk wordt beoordeeld door je praktijkopleider. Dit is de wettelijke vertegenwoordiger van het bedrijf waarbij je werkt. Je praktijkopleider kan dus iemand anders zijn dan je werkplekbegeleider (= degene die op de werkplek jouw leidinggevende is).

Als begeleidingsmiddel gebruikt de praktijkopleider de BPV wijzer. Hierin worden de driehoeksgesprekken en de overige gesprekken en/of beoordelingen voor jouw opleiding vastgelegd. Deze gesprekken en beoordelingen worden ingevuld door de praktijkopleider, de BPV-begeleider en jou als student.

Alle studenten maken 4 verslagen gedurende de opleiding, dit noemen we profieltaken. De profieltaak dient te gaan over een technisch onderwerp dat je tijdens je BPV tegenkomt. De profieltaak wordt beoordeeld door je praktijkopleider en vakdocent.

Gedurende de opleiding staat je BPV-begeleider in contact met je praktijkopleider. Een aantal keren per jaar bezoekt je BPV docent jou op het bedrijf en bespreekt samen met jou en de praktijkopleider jouw voortgang.

Van de vakdocent ontvang je een rooster wanneer je beoordelingen en de profieltaken moet inleveren.

Meer informatie vind je in de BPV wijzer.