Operationele Techniek (Operationeel Technicus & Allround Operationeel Technicus)

Crebocode 23132 (uitstroommogelijkheden: 25345 niv 4 en 25346 niv 3) Leerweg BBL Niveau 3 en 4

Leermiddelen van jouw opleiding

Voorafgaand aan je opleiding ontvang je op je schoolmail een leermiddelenlijst met daarin een overzicht van de leermiddelen die je voor het generieke programma nodig hebt en een aantal basismiddelen die je gedurende de gehele opleiding nodig zal hebben. 

Hieronder valt in elk geval een Windowslaptop met de juiste specificaties (zie leermiddelenlijst), waarop de software die benodigd is voor de opleiding geïnstalleerd kan worden. Denk hierbij aan 3D-tekensoftware en automatiseringssoftware. Daarnaast heb je de persoonlijke beschermingsmiddelen en eventueel gereedschappen die je moet aanschaffen. Verder staan op de leermiddelenlijst de leermiddelen je voor de eerste onderwijsmodule nodig hebt. Daarna zul je per module een overzicht van aanvullende leermiddelen op je schoolmail ontvangen die je voor jouw specifieke module nodig hebt.

Er wordt van deelnemers/studenten verwacht dat zij zelf verantwoordelijkheid dragen dat zij bij de start over de juiste materialen beschikken. Mocht dit voorafgaand aan de module niet helder zijn, neem dan contact op met je LOB-er.