Elektrotechnische Installaties (Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving)

Crebocode 25736 Leerweg BOL/BBL Niveau 3

Afronding/Beoordeling

De bpv wordt beoordeeld door je praktijkopleider. Dit is de wettelijke vertegenwoordiger van het bedrijf waar je de bpv uitvoer. Je praktijkopleider kan dus iemand anders zijn dan je werkplekbegeleider (degene die op de werkplek jouw leidinggevende is).

Als begeleidingsmiddel gebruikt de praktijkopleider de BPV wijzer.

Gedurende de opleiding staat je BPV-begeleider in contact met je praktijkopleider. Een aantal keren per jaar bezoekt je BPV docent jou op je bedrijf en bespreekt samen met jou en je praktijkopleider je voortgang.

Van jou wordt verwacht dat je twee BPV verslagen schrijft. In deze verslagen beschrijf je hoe je de tien werkprocessen (zie ‘Schema kerntaken en werkprocessen' onder 'Het kwalificatiedossier’ hebt ingevuld op je werk. Welke werkzaamheden heb je op je BPV-werkplek uitgevoerd die te maken hebben met deze werkprocessen? Deze kan je eventueel koppelen aan een onderwerp/opdracht waaraan je gewerkt hebt. Hierbij kan je denken aan domotica, brandbeveiliging of renovatie.

Daarnaast dien je naast je verslag ook een urenverantwoording in te leveren. Meer informatie over de aan te leveren eindproducten kan je vinden in het opleidingsplan onder ‘Onderwijs- en bpv-planning’.

Aan het eind van je opleiding krijg je een aanmeldingsformulier voor een PvB. Deze laat je invullen door je BPV begeleider en lever je in op school.

Meer informatie vind je in de BPV wijzer.