Schilderen (Schilder)

Crebocode 25589 Leerweg BOL/BBL Niveau 2

Afronding/Beoordeling

De PvB worden zelfstandig uitgevoerd. De kandidaat legt de praktijktoets individueel af, tenzij de aard van de praktijktoets 'uitvoering in maatschap' noodzakelijk maakt.

Praktijktoetsing vakcentra Savantis is te vinden onder www.savantis.nl/ exameninstelling/jaarrooster m.b.t. praktijkexamens.

Het opleidingsteam overlegt met student en leermeester wanneer de Proeve van Bekwaamheid kan plaatsvinden. De aangegeven perioden zijn richtinggevend. De exacte data worden afhankelijk van de daadwerkelijke aanmelding vastgesteld.

Een deelnemer aan een BBL-opleiding die niet over een BeroepsPraktijkVormingsOvereenkomst (BPVO) beschikt, kan door de school als extraneus worden aangemeld. Hiervoor brengt de Exameninstelling Savantis echter 350,-- per praktijktoets in rekening bij de Onderwijsinstelling. Deze rekening wordt ook verstuurd indien de deelnemer voor een 3e keer deelneemt aan een zelfde praktijktoets.

Voor verdere informatie betreffende de Proeve van Bekwaamheid wordt verwezen naar het praktijkhandboek en de examenmatrix.