Interieuradvies (Interieuradviseur)

Crebocode 25771 Leerweg BOL Niveau 4

Onderwijs en BPV planning

Je krijgt bij de opleiding Interieuradviseur les in modules. We bieden 8 modules aan in leerjaar 1. Deze modules gaan over alle kamers in een woonhuis, zodat je bijv. weet hoe je een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer moet inrichten en met welke zaken je rekening moet houden. 

In leerjaar 2 ga je een halfjaar op stage, ook wel BPV genoemd. Je wordt op school voorbereidt op deze stageperiode. We helpen je in de lessen om zelfstandig een stageplek te vinden. Tijdens de stage krijg je een aantal opdrachten mee, zodat we kunnen zien wat je leert op je stage.
Na dit halve jaar stage kom je op school om modules te volgen over projectinrichting, denk daarbij bijv. aan het inrichten van een zorginstelling of een restaurant. Je sluit leerjaar 2 af met een module dat gaat over een levensloopbestendige woning.
Tevens worden in leerjaar 2 de keuzedelen aangeboden. Je kan kiezen voor keuzedelen die de opleiding aanbiedt, of voor Deltion Brede keuzedelen (het aanbod hiervan vind je op het studentenportaal).

Leerjaar 3 staat in het teken van het beginnen van een eigen onderneming als Interieuradviseur. Daarnaast heb je nog een half jaar een verdiepende stage en nemen we de examens af.