Applicatieontwikkeling (Gamedeveloper)

Crebocode 25188 Leerweg BOL Niveau 4

Tijdens de BPV

Tijdens de BPV ben je bezig met werkzaamheden voor het bedrijf. Wij verwachten van jou dat je je volledig inzet en alles doet wat redelijkerwijs van jou gevraagd kan worden binnen de stage. Als je het idee hebt dat je dingen moet doen waar je niets van leert of die niet aansluiten bij je opleiding, laat dit dan weten aan je stagebegeleider. Deze kan ingrijpen als het nodig is.
Tijdens je stage heb je drie keer contact met je begeleider vanuit school. De begeleider komt minstens twee keer langs, waaronder een keer als kennismaking en een keer als afsluiting. Halverwege je stage heb je ook nog contact om een idee te krijgen hoe het gaat op je stage. Dit contact kan ook via digitale weg gebeuren, maar dit besluiten jullie in overleg met je stageadres en je schoolbegeleider.

Tijdens je stage wordt je geacht minstens 720 uren aanwezig te zijn en je in te zetten voor je stagebedrijf. De beoordeling is aan Deltion, maar hierin wordt het oordeel van je stageadres vaak wel als leidend ervaren. Aangezien je twee stages hebt zal je in totaal dus 1440 uur stage moeten lopen. Het is in overleg mogelijk tweemaal stage te lopen bij hetzelfde bedrijf, overleg dit op tijd met de stagecoördinator om te weten te komen welke voorwaarden hieraan zitten.