Kok

Crebocode 25180 Leerweg BOL Niveau 2

Tijdens de BPV

Het bedrijf waar de BPV plaats vindt zorgt ook voor de begeleiding. Jouw BPV leraar heeft één keer telefonisch contact met het leerbedrijf en komt één keer persoonlijk op bezoek op je werkplek om de voortgang te bespreken. Deze gesprekken vinden plaats aan de hand van een BPV protocol en deze gesprekken worden vastgelegd in het digitale begeleidingssysteem. Je werkt met een praktijkmap waarin je opdrachten moet maken. Bij de start van je opleiding ligt vast wat er van je wordt verwacht in het leerbedrijf en wanneer dit gerealiseerd moet zijn.

De belangrijke algemene afspraken over de BPV worden vastgelegd in een praktijkovereenkpomst. De praktijkovereenkomst (POK genoemd) moet ingevuld zijn voordat je aan een BPV periode begint. Hierin staat de belangrijkste informatie zoals: hoe lang de BPV periode duurt, het totaal aantal uren wat je werkt, de adresgegevens van het bedrijf en de naam van de BPV begeleider.

Begeleiding op school: tijdens de terugkomdag op school staat er een BPV uur op het rooster.Tijdens dit uur bespreken we de praktijkopdrachten en de BPV ervaringen.