AV-productie (Fotograaf)

Crebocode 25195 Leerweg BOL Niveau 4

Klachten over het examen

Het kan natuurlijk zo zijn dat een examen wat anders verloopt dan je verwacht en dat je een klacht of bezwaar hebt. Heb je bezwaar tegen maatregelen of besluiten die te maken hebben met het examen? Stuur dan een brief naar de examencommissie van jouw opleiding. De examencommissie neemt een beslissing over jouw bezwaar.

Je kunt beroep aantekenen tegen een beslissing van de examencommissie of de examinatoren. Dit betekent dat je het niet eens bent met hun beslissing. Dit doe je door een brief of e-mail te schrijven aan de Commissie van Beroep voor de Examens van het Deltion College. De commissie behandelt het beroep volgens het Reglement Commissie van Beroep voor Examens Deltion College. De commissie geeft een bindend advies en informeert jou, de examencommissie en het College van Bestuur daarover.

Stuur het beroepschrift per post aan:
Secretariaat Commissie van Beroep
Postbus 565
8000 AN te Zwolle

Of per e-mail:
klachtencommissie@deltion.nl

Op de datum van ontvangst zet het secretariaat van de commissie een dagstempel op het beroepschrift. Daarna wordt het beroepschrift op diezelfde dag doorgestuurd naar de commissie. Heb je hulp nodig bij het indienen van een klacht, bezwaar of beroep? De medewerkers van het SSC kunnen je helpen.