Doktersassistent

Crebocode 25473 Leerweg BOL Niveau 4

Tijdens de BPV

Tijdens de bpv-periode werk je aan je beroepsvaardigheden met behulp van je eigen leerdoelen en opdrachten uit het bpv-werkboek.

Een gedetailleerde uitleg over de bpv kun je vinden in het bpv-werkboek. Eventuele vragen kun je stellen aan je bpv-docent. Daarnaast is er in de lessen Voorbereiding Stage(VBS) ook ruimte om de gang van zaken tijdens de stage te bespreken en om bijvoorbeeld opdrachten met elkaar door te nemen. Aanvullende regelgeving rondom je bpv staat in de bpv-gids, deze ontvang je (digitaal) bij aanvang van de bpv.

Vanuit jouw opleiding komt de bpv-docent in principe één keer per periode voor overleg met jou en de praktijkopleider naar je toe op je stageplek. Richtlijn is dat we maximaal één uur reistijd hebben. Naast het bezoek op je stageplek, zal er ook telefonisch contact zijn.

Het kan zijn dat de stage niet goed gaat en jij je niet goed voelt op het bpv-adres dat is toegekend. In die gevallen wordt een protocol gevolgd om tot een oplossing te komen.

Gedurende je stage maak je BPV opdrachten. Deze opdrachten zijn belangrijk om zicht te krijgen op je ontwikkeling. De opdrachten geven ook een indicatie of je toe bent om deel te nemen aan de examens. De BPV opdrachten worden zowel door je werkbegeleider als je BPV leraar beoordeeld.