Coördinator beveiliging

Crebocode 25408 Leerweg BOL Niveau 3

Keuzedelen in jouw opleiding

Kiezen voor keuzedelen

Elke opleiding biedt een aantal keuzedelen aan waarmee jij jouw kennis en vaardigheden kunt verbreden of verdiepen. Bij de start van je opleiding krijg jij informatie over welke keuzedelen jouw opleiding biedt.

Je krijgt van school keuzedelen aangeboden die passen bij jouw opleiding. Voor de keuzedelen kun je een verzoek indienen bij je loopbaanbegeleider. Je kiest de keuzedelen die jij interessant vindt uit het aanbod van de school. Voor deze opleiding is het keuzedeel K0610 Weerbaarheid voor Beveiligers en Handhavers verplicht. Je hebt de optie om een extra keuzedeel te volgen. Dit keuzedeel komt dan bovenop je opleiding. Het volgen van een extra keuzedeel kun je doen omdat je het leuk vindt, maar ook omdat het je kan helpen in bijvoorbeeld een vervolgopleiding. Overleg met je loopbaanbegeleider of je dat keuzedeel mag volgen. Er zijn ook keuzedelen waarbij je onderdelen in de BPV (stage) kan doen. Je krijgt daarvoor speciale opdrachten mee die je tijdens de BPV gaat uitvoeren.


Hoe word je begeleid in aanloop naar je keuze?

- Begin schooljaar krijg je informatie over de aangeboden keuzedelen

- Begin schooljaar keuze maken

- Jouw loopbaanbegeleider begeleidt je in de keuze

- Het keuzedeel komt in jouw rooster te staan


Hoe en waar kun je je keuze indienen?

In de eerste lesperiode vul jij een formulier in over jouw keuze. Jouw keuze wordt gekoppeld aan jouw onderwijsovereenkomst.

Aantal te behalen studiebelastingsuren

Je moet 720 SBU behaald hebben