Luchtvaartdienstverlener

Crebocode 25636 Leerweg BOL Niveau 4

Afronding/Beoordeling

BPV studiejaar 1

De gastheer/gastvrouw stage is afgerond als je het afgesproken aantal dagdelen stage hebt gelopen en het bedrijf jou een voldoende beoordeling heeft gegeven.

Om de loungestage af te ronden moet je het vooraf vastgestelde aantal uren hebben stage gelopen. Het bedrijf stuurt de beoordeling naar school en jij levert een stageverslag in bij de coördinator.

BPV studiejaar 2

De tweedejaars stage is afgerond als je voldoende aantal uren (minimaal 720) hebt stage gelopen, je beoordelingsformulieren zijn ingevuld en met minimaal een voldoende beoordeeld door je praktijkbegeleider en/of stagebegeleider, je stageopdracht is ingeleverd en door je coach met voldoende beoordeeld.

BPV studiejaar 3

Tijdens het derde studiejaar ga je een half jaar (800 uren) BPV volgen om je alle vaardigheden van kerntaak 2 of van 3 eigen te maken (passage of cabine). Deze BPV vindt plaats op de luchthaven of in het vliegtuig. Deze kerntaken worden in het derde leerjaar geëxamineerd. Twee kerntaken worden in de simulatie geëxamineerd op school voorafgaand aan de stage. En 1 kerntaak wordt tijdens de stage geëxamineerd. Wanneer je een vliegstage doet, dan is dit kerntaak 3 en wanneer je een luchthavenstage doet, dan is dit kerntaak 2.

Alleen deze laatste stage, in leerjaar 3, is kwalificerend en dus nodig om te kunnen diplomeren. Hiervan vind de examinering (Proeve van Bekwaamheid) van een kerntaak plaats in de bpv en daarnaast volgt de afronding/ beoordeling van de bpv (urenverantwoording en beoordeling van je stage).