Verzorgende IG

Crebocode 25656 Leerweg BOL Niveau 3

Keuzedelen

Elke opleiding heeft eigen keuzedelen. Dit is een vaste lijst die door het ministerie van Onderwijs is gemaakt. Daaruit kies je de keuzedelen die jij wilt volgen. Dit doe je in overleg met je loopbaanontwikkelbegeleider. Zo kies je samen de keuzedelen die het best bij jou passen.

Wil je graag een keuzedeel volgen dat niet op de lijst van jouw opleiding staat, maar wel bij een andere opleiding binnen Deltion? Dat kan. In overleg met jouw loopbaanontwikkelbegeleider dien je een verzoek in bij de examencommissie. Zij beoordelen dit verzoek. Een keuzedeel mag niet overlappen met andere vakken en keuzedelen binnen jouw opleiding. Ook moet jouw keuze in je rooster passen.

Kies je een keuzedeel dat binnen een andere opleiding valt? Geef dit dan minimaal vier tot zes weken vóór het keuzemoment aan bij jouw loopbaanontwikkelbegeleider.

Disclaimer:

Kies je een keuzedeel dat niet op de lijst van jouw opleiding staat (artikel 7.2.7 lid 10 WEB)? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het risico van het niet kunnen volgen van dit keuzedeel. Deltion volgt altijd de procedure, maar kan een keuzedeel niet aanbieden als het door jou gekozen keuzedeel overlapt of niet te organiseren is.

Hoewel Deltion zorgvuldig is bij het samenstellen, onderhouden en actualiseren van de informatie, is het verstandig om regelmatig te controleren of de aangeboden informatie is aangevuld.