Coördinator beveiliging

Crebocode 25408 Leerweg BOL Niveau 3

Afronding/Beoordeling

BPV 3 jarig traject coordinator beveiliging

Tijdens de 3-jarige opleiding regulier coördinator worden twee BPV’s (beroeps praktijk vorming) gelopen.

De eerste BPV zit in het basisdeel van de opleiding. Dit is de BPV voor het basisdeel beveiliger. De student loopt 10/11 weken stage van 40 uur. Tijdens deze periode werkt de student aan het praktijkwerkboek. De praktijkopleider tekent de opdrachten af. Het voorblad van dit praktijkwerkboek moet aan het einde van de BPV periode worden afgetekend door de praktijkopleider en de BPV-coördinator vanuit school. Dit voorblad wordt geüpload in de online-omgeving van de SVPB (stichting vakexamens particuliere beveiliging). Dit is een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen beveiliger.

De tweede BPV periode is tijdens het profieldeel coördinator beveiliging. De student loopt 10/11 weken stage van 40 uur. Tijdens deze BPV periode werkt de student aan de examenonderdelen Praktijkopdrachten CB en Leidinggeven CB. Deze opdrachten staan in Word bestanden op de website van de SVPB en kunnen via de volgende link worden gevonden https://www.svpb.nl/examen/coordinator-beveiliging/De opdrachten moeten ook in dit Word bestand worden uitgewerkt.

Bij de aanmelding voor het praktijkexamen coördinator beveiliging moeten deze Word bestanden worden omgezet in pdf en vervolgens geüpload in MijnSVPB. De praktijkopleider van het leerbedrijf en de onderwijsinstelling dienen Voortgangstabellen(pdf) in te vullen en te ondertekenen. Ook dit formulier moet bij de aanmelding voor het praktijkexamen worden geüpload. De voortgangstabellen kunnen ook via de volgende link worden gevonden https://www.svpb.nl/examen/coordinator-beveiliging/.

NA DE BPV 

Bij terugkeer van het BPV-bedrijf moet je aan de volgende zaken denken:

  • Regel, indien nodig, je OV-kaart;

  • Wanneer je de opleiding regulier coördinator volgt lever je voor de stage tijdens het basisdeel jouw praktijkwerkboek en logboek in .

  • Voor de BPV van het profieldeel lever je het portfolio praktijkopdrachten en portfolio leidinggeven dititaal in PDF-formaat in volgens de gestelde deadline bij de studieloopbaanbegeleider;

  • De BPV is afgerond indien:

    • De afgesproken uren op de praktijkovereenkomst ( POK ) gelopen zijn.

    • De portfolio’s praktijkopdrachten en leidinggeven volledig zijn ingevuld. Deze portfolio’s staan op de volgende site: http://www.svpb.nl/examen/coordinator-beveiliging/ 

    • De voortgangstabellen zijn afgetekend door de praktijkopleider van het leerbedrijf en zijn ondertekend door het leerbedrijf en de onderwijsinstelling met een voldoende / goed.