Verzorgende IG

Crebocode 25656 Leerweg BOL Niveau 3

Onderwijs en BPV planning

Afstandsonderwijs

Het Deltion College is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Eén aspect hierin is het gebruik van de onderwijskundige mogelijkheden van ICT. Met de invoering van blended learning worden lessen verrijkt met ICT. Het verruimt de mogelijkheden voor studenten hoe, waar en wanneer onderwijs van Deltion gevolgd kan worden.

Binnen de BOL opleiding Verzorgende wordt ook afstandsonderwijs aangeboden. Hierbij wordt online-les gegeven of gecoacht. Het kan zijn dat je hier gedurende je opleiding mee in aanraking komt. Om afstandsonderwijs te kunnen volgen heb je (thuis) een internetverbinding, een computer en webcam nodig.

School Video Interactie Begeleiding

Daarnaast heeft het Deltion College meesterlijk vakmanschap hoog in het vaandel staan voor zowel de student als de leraar. De leraren zijn nooit uitgeleerd; door kennis en competenties actueel te houden, wordt de kwaliteit van jouw onderwijs/lessen verbeterd. Er zijn verschillende manieren waarop de docenten zich ontwikkelen en verder professionaliseren. Een van die manieren is School Video Interactie Begeleiding (SVIB). Tijdens de les worden video-opnames gemaakt en de beelden worden door de SVIB-coach met de docent besproken.

Al het beeldmateriaal wordt gebruikt voor onderwijskundige doeleinden en het is niet de bedoeling deze beelden openbaar te maken.

Als er tijdens 1 van jouw lessen video-opnames worden gemaakt voor SVIB dan word je daar tijdig over geïnformeerd door de betreffende docent.

Onderwijsplanning

De opleiding Verzorgende IG is opgedeeld in vier fasen. In iedere fase neem je zelf de regie. Hierbij wordt je begeleid door een coach. Voordat je naar de volgende fase doorstroomt dien je te voldoen aan de minimale eisen die per fase zijn opgesteld. Deze eisen staan vermeld in het document waarin de vier fasen en de minimale eisen voor jou per fase zijn omschreven.